Tez Yazdırma Hizmeti Alırken Öğrenmek

Tam anlamıyla bir can kurtaran olarak öğrencilere sunulan tez yazdırma hizmetleri özellikle İnternet çağında etkili ve hızlı sonuçlar veriyor. Diplomayı almana yarım dönem kalmış ve senin bu diploma için teslim etmen gereken bir tez mi var? Henüz araştırma konundan ve yönteminden bile emin değil misin?

O zaman haliyle yoğun bir stres yükünün altına girmiş bulunmaktasın. Haklı olarak bir çıkış yolu arıyorsun. Acaba üstünkörü bir şeyler karalamaya çalışsam ne kadar sürer diyorsun.

Belki de intihal risklerini göze alıp işi kısa yoldan halletme planın var. Ama bunların seni değerlendirecek kişi ve kurumlar tarafından onaylanıp, onaylanmayacağına dair hiçbir fikrin yok.

Ayrıca henüz tezle ilgili bir faaliyete yönelik kılını bile kıpırdatmadığın için nereden başlayacağını da bilmiyorsun. Hadi diyelim hazır çalışmaları eğip bükerek yedirmeye çalışacaksın, bunun için hangi çalışmaları kullanacağını bile bilmiyorsun.

Ayrıca böyle garip yöntemlerle bir tez tamamlasan bile fikir ve bilgi anlamında kopukluklar olacağının farkındasın. Bu tezi son olarak senin sunacağını düşünürsek her anlamıyla eksiksiz bir çalışma üzerinden hareket etmek daha garanti değil mi?

Veya tez yazmak senin hayat akışın içinde o kadar da zaman ayırabileceğin bir aktivite değil. Belki hem okuyor hem çalışıyorsun, belki ailevi sorunların var.

Yoksa yazacak olsan, elinden kurtulmaz biliyoruz ama bir şekilde vakit ve enerjini bu işe adayamamanı da anlıyoruz (Yok, tembel olduğunu ima etmedik.) 

Sen de bu sebeplerden en az birine sahip olduğun için muhtemelen “tez yazdırma hizmetleri” benzeri bir arama neticesinde bu yazıya ulaştın.

Ve evet, eğer amacın tez yazdırma hizmeti hakkında bilgi almak ise doğru yerdesin.

Evet, kendin yazamıyorsun, sebeplerini zaten sıraladık ancak bunu sen yapmıyorsun diye güzelim senelerin çöpe gitmesine gerek yok.

İşte tam da bu sebepler yüzünden bu yazının başlığında tez yazdırma hizmetlerine bir atıf var. Tabii kast edilen tez yazdırma hizmeti profesyonel anlamda sunulan hizmetler. İlkokulda ablanızın – abinizin sizin yerinize yaptığı ödevler gibi değil.

Tez Yazdırma Hizmetleri İle Ruh Sağlığını Bozmadan Diplomana Kavuşuyorsun

Öğrencilik hayatında karşılaşabileceğimiz en zorlu ve uzun soluklu görevlerden birisi şüphesiz tez yazmak. Özellikle de lisans ve yüksek lisans tezlerinde öğrencilerin henüz akademik jargona ve geleneklere hakim olmaması nedeniyle büyük zorluklar yaşadıklarını biliyoruz. Tez yazma işine tam olarak başlamadan önce tezin yazılacağı Word belgesini üniversitelerin istediği stillere göre şekillendirmek bile başlı başına öğrenilmesi gereken bir iş.

Tez Yazdırma

Sayfa düzeniyle birlikte atıf, referans, alıntı vb. kullanımlarının da hangi evrensel kurallar çerçevesinde gerçekleşeceğini öğrenmek ve buna göre ilerlemek gerekiyor.

Ve işin kötüsü bu anlattığımız kısımlar sadece tezinizin dış görünüşü ile alakalı. Harika değil mi ?

Başlıkta ruh sağlığı dememizin ilk sebepleri işte bunlar. Tez yazdırma hizmetlerinden faydalanmak yerine, kendi başınıza tez yazmaya çabaladığınız da yol bu şekilde başlıyor.

Tez yazdırma hizmeti almadan devam etmek istiyorsanız, bundan sonrası tamamen çıkmaz sokaklarla dolu.

Kusursuz Bir Tez Hazırlayabilmek O Kadar Kolay Mı?

Yapılması gereken ön hazırlıklar, konu belirleme ve bu konuyla ilgili detaylı bilgi sahibi olma yani saatlerce literatür taraması yapmak. Bunu mümkün olduğunca farklı kaynaktan yapabilmek ve kendi konunuzla ilgili yerleri ayıklayıp, tez yazımında kullanmak. Bunu yaparken intihale düşmeden yazabilmek. Konunuz gerektiriyorsa bir detaylı analizler, araştırmalar, anketler yapmak. Seminerlere katılmak…

Tez Hazırlama

Ve sonunda çıldırmak (!)

Dünya ekonomi tarihinde “Büyük Buhran (Great Depression 1929)” neyi çağrıştırıyorsa öğrencilik hayatında tez yazmak da aynı anlama geliyor.

Şanslısın ki biz, istediğin her branşta eksiksiz olarak hazırlanmış ve bütün kurallara uygun olarak yazılmış bir tez teslim edebilecek tecrübe ve bilgiye sahibiz. Bizden aldığın bu yardımdan sonra yapman gereken tek şey ise bu çalışmayı okuyarak, öğrenmek istediklerine ulaşmak.

Herhangi bir ön çalışma, literatür taraması vb. aktiviteye gerek kalmadan, eğitimin temel amacı olan “öğrenme”ye yönelik zahmetsiz bir yöntem.

Bu sayede hem diplomana kavuşuyorsun hem de araştırma konun üzerinde asıl ihtiyacın olan bilgileri edinmiş oluyorsun. Yani en kısa yoldan etkili bir öğrenme gerçekleştirirken aynı zamanda devasa bir projenin yükünü de omuzlarından atmış oluyorsun.   

Yayınlayan

muhterem Akyaz

Türkiye’deki ve Dünyadaki bütün öğrencilere hizmet vermek amacıyla 2012 yılında Platon Tez Hazırlama Merkezi'ni kurdum. Küçük ama etkili değişiklikler yaparak en iyiye ulaşmayı hedefliyorum.

Bir Cevap Yazın